Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Dense shoal of jack mackerel fish in deep blue sea,circular formation : Stockfoto
New Zealand

Dense shoal of jack mackerel fish in deep blue sea,circular formation

Bijschrift:
New Zealand
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
311052-002
Beperkingen:
Mag niet worden gebruikt voor de volgende onderwerpgebieden in de aangegeven territoria en mag niet worden gebruikt om dergelijke onderwerpgebieden te illustreren: Tabakswaren en accessoires, Wereld, einddatum van beperking Perpetual.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Kim Westerskov
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.998 x 3.358 px (42,32 x 28,43 cm) - 300 dpi - 4,56 MB
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Dense Shoal Of Jack Mackerel Fish In Deep Blue Seacircular Formation Stockfoto 311052-002Makreel,Recht eronder,School met vissen,Zwemmen,Blauw,Dag,Dieren in het Wild,Dierenthema's,Draaien,Fotografie,Grote groep dieren,Horizontaal,Kleurenfoto,Nieuw-Zeeland,Onder water,Onderzee,Wilde dieren,Zee,Zeedieren,Zonder mensenPhotographer Collection: The Image Bank New Zealand