Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Delaware Continental Monument by Ron Tunison at Legislative Hall. : Stockfoto
Dover, Delaware, United States, North America

Delaware Continental Monument by Ron Tunison at Legislative Hall.

Credits: 
Richard Cummins
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Dover, Delaware, United States, North America
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
148921898
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
3.413 x 5.120 px (28,90 x 43,35 cm) - 300 dpi - 5,11 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Delaware Continental Monument By Ron Tunison At Legislative Hall StockfotoArchitectuur,Avondschemering,Blauw,Boog,Bouwwerk,Buitenopname,Delaware,Dover - Delaware,Fotografie,Gebouw exterieur,Geschiedenis,Heldere lucht,Het verleden,Kleurenfoto,Laag camerastandpunt,Mannelijke gelijkenis,Menselijke vorm,Monument,Noord-Amerika,Oud,Raam,Reisbestemmingen,Silhouet,Toren,Torenspits,Verenigde Staten,Verticaal,Wetgeving,Zonder mensenPhotographer Collection: Lonely Planet Images Dover, Delaware, United States, North America