Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Defocused office space with glass and light : Stockfoto
A background image of a modern office entrance for posing people in front.

Defocused office space with glass and light

Credits: 
Gregor Schuster
Bijschrift:
A background image of a modern office entrance for posing people in front.
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
173448050
Collectie:
Photographer's Choice RF

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Defocused Office Space With Glass And Light StockfotoKantoor,Achtergrond,Bedrijfsleven,Onscherp,Abstract,Binnenopname,Glas,Zonder mensen,Architectuur,Modern,Groot bedrijf,Blauw,Transparant,Fotografie,Kleurenfoto,Dag,Horizontaal,Italië,VoorPhotographer Collection: Photographer's Choice RF Gregor SchusterA background image of a modern office entrance for posing people in front.