Deadvlei, Sossusvlei, Namibia : Stockfoto
Dead Camel Thorn trees (Acacia erioloba) in the dry Deadvlei pan of Sossusvlei, Namibia

Deadvlei, Sossusvlei, Namibia

Credits: 
Ben Cranke
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Dead Camel Thorn trees (Acacia erioloba) in the dry Deadvlei pan of Sossusvlei, Namibia
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
92866507
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.022 x 3.342 px (42,52 x 28,30 cm) - 300 dpi - 9,34 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Deadvlei Sossusvlei Namibia StockfotoBuitenopname,Camelthorn Tree,Dag,Dood,Droog,Droog klimaat,Duinen,Eenzaamheid,Extreem terrein,Fotografie,Horizon over land,Horizontaal,Kaal,Kleurenfoto,Namib-Naukluft Nationaal Park,Namibië,Natuur,Sossusvlei,Woestijn,Zonder mensenPhotographer Collection: Stone Ben Cranke Dead Camel Thorn trees (Acacia erioloba) in the dry Deadvlei pan of Sossusvlei, Namibia