Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Dead fish on the shore of Lake Chad  : Stockfoto
A dead fish is washed by incoming tides in the polluted and diminishing waters of central Africa's Lake Chad.

Dead fish on the shore of Lake Chad

Credits: 
Jeff Hutchens
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
A dead fish is washed by incoming tides in the polluted and diminishing waters of central Africa's Lake Chad.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
83777311
Collectie:
Photonica World
Max. bestandsgrootte:
3.400 x 5.100 px (28,79 x 43,18 cm) - 300 dpi - 9,51 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Dead Fish On The Shore Of Lake Chad StockfotoBuitenopname,Dag,Dieren in het Wild,Dierenthema's,Dood,Dood,Dood dier,Eén dier,Fotografie,Hoog standpunt,Natuur,Ndjamena,Tsjaad,Tsjaadmeer,Vernieling,Verticaal,Vervuiling,Vis,Wilde dieren,Zonder mensenPhotographer Collection: Photonica World Jeff HutchensA dead fish is washed by incoming tides in the polluted and diminishing waters of central Africa's Lake Chad.