Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Data and MRI scan on computers with doctor looking over patient in MRI scanner in background : Stockfoto
San Diego, California, USA

Data and MRI scan on computers with doctor looking over patient in MRI scanner in background

Credits: 
Echo
Bijschrift:
San Diego, California, USA
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
141338745
Collectie:
Cultura
Data And Mri Scan On Computers With Doctor Looking Over Patient In Mri Scanner In Background StockfotoMRI-scan,MRI-scanner,Techniek,Medische röntgenfoto,Radioloog,Gezondheidszorg en medicijnen,Ziekenhuis,Gegevens,Dokter,Kliniek,Doktersonderzoek,Patiënt,Verenigde Staten,Dokterspraktijk,Frontaal,Hoog standpunt,Raam,Computer,Desktop-pc,Lichamelijk letsel,Mannen,Volwassen vrouwen,Zorgzaamheid,30-34 jaar,30-39 jaar,40-44 jaar,Alleen volwassenen,Beroep,Bewakingsapparatuur,Binnenopname,Bureau,Californië,Deskundigheid,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Fotografie,Kleurenfoto,Medische apparatuur,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Omlaag kijken,Oudere mannen,Oudere volwassenen,San Diego,Staan,Technicus,Ten voeten uit,Twee personen,Verantwoordelijkheid,Verticaal,Volwassen,Werken,ZiektePhotographer Collection: Cultura San Diego, California, USA