Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Data and MRI scan on computers with doctor looking over patient in MRI scanner in background : Stockfoto
San Diego, California, USA

Data and MRI scan on computers with doctor looking over patient in MRI scanner in background

Bijschrift:
San Diego, California, USA
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
141338745
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.) Royalty free-producten zijn te herkennen aan de letters (RF) naast het beeldnummer.
Fotograaf:
Echo
Collectie:
Cultura
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Data And Mri Scan On Computers With Doctor Looking Over Patient In Mri Scanner In Background Stockfoto 141338745MRI-scanner,MRI-scan,Radioloog,Techniek,Medische röntgenfoto,Gegevens,Gezondheidszorg en medicijnen,Doktersonderzoek,Dokterspraktijk,Raam,Computer,Desktop-pc,Dokter,Patiënt,30-34 jaar,30-39 jaar,40-44 jaar,Alleen volwassenen,Beroep,Bewakingsapparatuur,Binnenopname,Bureau,Californië,Deskundigheid,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Fotografie,Frontaal,Hoog standpunt,Kleurenfoto,Kliniek,Lichamelijk letsel,Mannen,Medische apparatuur,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Omlaag kijken,Oudere mannen,Oudere volwassenen,San Diego,Staan,Technicus,Ten voeten uit,Twee personen,Verantwoordelijkheid,Verenigde Staten,Verticaal,Volwassen,Volwassen vrouwen,Werken,Ziekenhuis,Ziekte,ZorgzaamheidPhotographer Collection: Cultura San Diego, California, USA