Dancer jumping in mid-air (B&W) : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Dancer jumping in mid-air (B&W)

Credits: 
Mike Powell
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
sb10069922a-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.625 x 4.850 px (30,69 x 41,06 cm) - 300 dpi - 6,44 MB
Dancer Jumping In Midair StockfotoHet menselijke lichaam,Dansen,Springen,Zwarte achtergrond,Beweging,Alleen vrouwen,Afro-Amerikaanse etniciteit,Zwart-wit,Bikini,Armen omhoog,Studiofoto,Aspiraties,Elegantie,In de lucht zwevend,Inspanning,Jong volwassen,Menselijk lichaamsdeel,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Blootvoets,Danseres,Eén persoon,Flexibiliteit,Fotografie,Menselijke arm,Mensen,Plezier,Ten voeten uit,Uitvoering,Vaardigheid,Verticaal,Volwassen,Vrijheid,Wegkijken,Zwart haarPhotographer Collection: Stone