Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Daisies in the rain : Stockfoto
White daisies in the rain with blue skies and sun.

Daisies in the rain

Credits: 
Stephen Swintek
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
White daisies in the rain with blue skies and sun.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
104509966
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.211 x 3.474 px (44,12 x 29,41 cm) - 300 dpi - 6,29 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Daisies In The Rain StockfotoAsteroideae,Bloem,Buiten de steden gelegen gebied,Buitenopname,Californië,Dag,Fotografie,Heldere lucht,Horizontaal,Huntington Beach - Californië,Idyllisch,Kleurenfoto,Laag camerastandpunt,Lente,Regen,Rustige Scène,Verenigde Staten,Versheid,Wit,Zomer,Zonder mensen,Zonlicht,ZonnigPhotographer Collection: The Image Bank Stephen SwintekWhite daisies in the rain with blue skies and sun.