Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
A cute mixed breed puppy chews on her collar. : Stockfoto
Washington, District of Columbia.

A cute mixed breed puppy chews on her collar.

Credits: 
Karine Aigner
Bijschrift:
Washington, District of Columbia.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
146274258
Collectie:
National Geographic
Max. bestandsgrootte:
5.614 x 3.743 px (47,53 x 31,69 cm) - 300 dpi - 15,1 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
A Cute Mixed Breed Puppy Chews On Her Collar Stockfoto 146274258Hond,Ondeugendheid,Hondje,Hond van gemengd ras,Dier,Hondenriem,Reddingshond,Schattig,Voor- of achtertuin,Zwaaien,Buitenopname,Chowchow,Dag,Dierenthema's,Eén dier,Fotografie,Frontaal,Halsband,Horizontaal,Huisdier,In de camera kijken,Jong dier,Kauwen,Kleurenfoto,Mensen op de achtergrond,Portret,Ten voeten uit,Verenigde Staten,Vrouwtjesdier,Washington DCPhotographer Collection: National Geographic Washington, District of Columbia.