Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Cut away view of architectural model.  : Stockfoto
Architectural model with solar panels and windmill power generator.

Cut away view of architectural model.

Bijschrift:
Architectural model with solar panels and windmill power generator.
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
84143119
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Nicholas Cope
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.820 x 3.618 px (40,81 x 30,63 cm) - 300 dpi - 7,84 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Cut Away View Of Architectural Model Stockfoto 84143119Huis,Doorsnede,Gebouw exterieur,Model van gebouw,Architectuur,Aspiraties,Idee,Creativiteit,Zonne-energie,Zonnepaneel,Buitenopname,Milieubehoud,Woningbezit,Woningbouw,Californië,Dag,De stad Los Angeles,Digitaal beeld,Duurzame energie,Fotografie,Horizontaal,Milieu,Ten voeten uit,Verbeelding,Verenigde Staten,Windturbine,Zonder mensenPhotographer Collection: Stone Nicholas CopeArchitectural model with solar panels and windmill power generator.