Cut away view of architectural model.  : Stockfoto
Architectural model with solar panels and windmill power generator.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Cut away view of architectural model.

Credits: 
Nicholas Cope
Bijschrift:
Architectural model with solar panels and windmill power generator.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
84143119
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.820 x 3.618 px (40,81 x 30,63 cm) - 300 dpi - 7,84 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Cut Away View Of Architectural Model StockfotoHuis,Doorsnede,Gebouw exterieur,Buitenopname,Model van gebouw,Zonne-energie,Architectuur,Zonder mensen,Aspiraties,Idee,Milieubehoud,Zonnepaneel,Creativiteit,Digitaal beeld,Woningbezit,Californië,Fotografie,Woningbouw,Dag,De stad Los Angeles,Duurzame energie,Horizontaal,Milieu,Ten voeten uit,Verbeelding,Verenigde Staten,WindturbinePhotographer Collection: Stone Nicholas CopeArchitectural model with solar panels and windmill power generator.