Cut away view of architectural model.  : Stockfoto
Architectural model with solar panels and windmill power generator.

Cut away view of architectural model.

Credits: 
Nicholas Cope
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Architectural model with solar panels and windmill power generator.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
84143119
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.820 x 3.618 px (40,81 x 30,63 cm) - 300 dpi - 7,84 MB
Release-informatie:
Property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Cut Away View Of Architectural Model StockfotoArchitectuur,Aspiraties,Buitenopname,Californië,Creativiteit,Dag,De stad Los Angeles,Digitaal beeld,Doorsnede,Duurzame energie,Fotografie,Gebouw exterieur,Horizontaal,Huis,Idee,Milieu,Milieubehoud,Model van gebouw,Ten voeten uit,Verbeelding,Verenigde Staten,Windturbine,Woningbezit,Woningbouw,Zonder mensen,Zonne-energie,ZonnepaneelPhotographer Collection: Stone Nicholas CopeArchitectural model with solar panels and windmill power generator.