Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Customer Service Rep : Stockfoto

Customer Service Rep

Credits: 
Steve Cole
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
108203656
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.) Royalty free-producten zijn te herkennen aan de letters (RF) naast het beeldnummer.
Collectie:
Vetta
Customer Service Rep Stockfoto 108203656Internet,Computermonitor,Cursus,Computer,Dispatcher,Techniek,Dienstverlening,Bedrijfsleven,Beurs,Kantoor,Klantenservice,Binnenopname,Hulp,Klant,Telefoonschakelbord,Verticaal,Wijzen,Beroep,Computeren,Eén persoon,Onderdeel van,Verkoopberoep,Volwassen,Aan het werk,Alleen volwassenen,Bureau,Fotografie,Globale communicatie,Groot bedrijf,Kassapersoneel,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Mensen,Professioneel beroep,Werken,ZakenpersoonPhotographer Collection: Vetta