Cupcakes lined up on table : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Cupcakes lined up on table

Credits: 
Lulu
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
98038012
Collectie:
Photolibrary
Max. bestandsgrootte:
5.100 x 3.400 px (43,18 x 28,79 cm) - 300 dpi - 5,97 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Cupcakes Lined Up On Table StockfotoCupcake,Keus,Variatie,Tafel,Vreugde,Beslissingen,Binnenopname,Californië,Dag,Dranken en maaltijden,Eetklaar,Fotografie,Genot,Horizontaal,Los Olivos - California,Middelgrote groep dingen,Ongezonde voeding,Onscherpe achtergrond,Op een rij,Veleiding,Verenigde Staten,Zonder mensenPhotographer Collection: Photolibrary Steven Lam