Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Cueva de Villa Luz, Mexico. A geologist collects a water sample inside Cueva de Villa Luz. : Stockfoto

Cueva de Villa Luz, Mexico. A geologist collects a water sample inside Cueva de Villa Luz.

Credits: 
Stephen Alvarez
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
ngs38_0497
Collectie:
National Geographic
Max. bestandsgrootte:
5.100 x 3.309 px (43,18 x 28,02 cm) - 300 dpi - 8,22 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Cueva De Villa Luz Mexico A Geologist Collects A Water Sample Inside Cueva De Villa Luz StockfotoGrot,Wetenschapper,Cueva De Villa Luz,Exploratie,Geoloog,Zaklamp,Alleen volwassenen,Alleen één man,Beschermend masker - Werkkleding,Binnenopname,Bovenlichaam,Bron,Eén persoon,Fotografie,Gasmasker,Helderheid,Hoofddeksel,Horizontaal,Kleurenfoto,Latijns-Amerika,Mexico,Mijnlamp,Noord-Amerika,Onderdeel van een serie,Onderzoek,Van de zijkant,Verduisterd gezichtPhotographer Collection: National Geographic