Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Crystals display in museum in Galerie-Musee Baccarat. : Stockfoto
Paris, Ile-de-France, France, Europe

Crystals display in museum in Galerie-Musee Baccarat.

Credits: 
Bruce Yuanyue Bi
Bijschrift:
Paris, Ile-de-France, France, Europe
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Beperkingen:
Intended for editorial use only.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
149697883
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
3.966 x 2.644 px (33,58 x 22,39 cm) - 300 dpi - 2,89 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Crystals Display In Museum In Galeriemusee Baccarat StockfotoKristallen glaswerk,Binnenopname,Fles,Museum,Antiek,Antiek,Beroemde plaats,Close-up,Europa,Fotografie,Frankrijk,Franse cultuur,Geschiedenis,Grote groep dingen,Horizontaal,Kleurenfoto,Kunst Cultuur en Vermaak,Martiniglas,Onscherpe achtergrond,Ouderwets,Parijs,Reisbestemmingen,Variatie,Verlicht,Verouderingsproces,Zonder mensen,Île-de-FrancePhotographer Collection: Lonely Planet Images Paris, Ile-de-France, France, Europe