Crowd : Stockfoto
A big group of people standing together, they are smiling and looking up.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Crowd

Credits: 
Henrik Sorensen
Bijschrift:
A big group of people standing together, they are smiling and looking up.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
146634870
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.902 x 3.676 px (41,50 x 31,12 cm) - 300 dpi - 7,84 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Crowd StockfotoMensen,Zwarte achtergrond,Hoog standpunt,Grote groep mensen,Glimlachen,Omhoog kijken,Staan,Eenheid,Portret,In de camera kijken,Studiofoto,Jeugdcultuur,Jonge vrouw,Opwinding,Ten voeten uit,Viering,18-19 jaar,Alleen volwassenen,Denemarken,Europese etniciteit,Fotografie,Gemengde afkomst,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge mannen,Kleurenfoto,Kopenhagen,Saamhorigheid,Sontregio,Teamwerk,VolwassenPhotographer Collection: Iconica Henrik Sørensen - www.henriksorensen.com - mail@henriksorensen.comA big group of people standing together, they are smiling and looking up.