Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Creative Meeting in a Boardroom : Stockfoto
Meeting in boardroom of Creative Agency or Fashion Magazine. Three young adults discussing new ideas and projects.

Creative Meeting in a Boardroom

Credits: 
Izabela Habur
Bijschrift:
Meeting in boardroom of Creative Agency or Fashion Magazine. Three young adults discussing new ideas and projects.
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
149407569
Collectie:
Vetta
Creative Meeting In A Boardroom StockfotoCursus,Mode,Kantoor,Ontwerp,Vergadering,Studio,Creativiteit,De media,Onderwijs,Designatelier,Ontwerper,Vergaderruimte,Modern,Modieus,Zakenbijeenkomst,Een groep mensen,Kunstenaar,Volwassen vrouwen,Beroep,Conferentietafel,Discussie,Grafisch ontwerper,Jong volwassen,Klein bedrijf,Magazine,Vrijetijdskleding,Individualiteit,Mensen,Praten,Teamwerk,Binnenopname,Brainstormen,Echte mensen,Mannen,Ontwikkeling,Opvallen in een menigte,Tafel,20-29 jaar,Concentratie,Deskundigheid,Europese etniciteit,Fotografie,Idee,Inspiratie,Jonge vrouw,Mannelijk,Mooie mensen,Ontspanning,Partnerschap,Planning,Professioneel beroep,Samenwerking,Tekstveld,Verticaal,Volwassen,Vrouwelijk,Werkplaats,Wit,Witte boorden werker,ZittenPhotographer Collection: Vetta Izabela HaburMeeting in boardroom of Creative Agency or Fashion Magazine. Three young adults discussing new ideas and projects.