Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
A coyote pup, Canis latrans, peering from behind a boulder. : Stockfoto
Yellowstone National Park, Wyoming.

A coyote pup, Canis latrans, peering from behind a boulder.

Credits: 
Barrett Hedges
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Yellowstone National Park, Wyoming.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
160009221
Collectie:
National Geographic
Max. bestandsgrootte:
4.374 x 2.916 px (37,03 x 24,69 cm) - 300 dpi - 7,41 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
A Coyote Pup Canis Latrans Peering From Behind A Boulder StockfotoBuitenopname,Coyote,Dag,Dier,Dieren in het Wild,Dierenthema's,Eén dier,Fotografie,Gras,Hoog standpunt,Horizontaal,In de camera kijken,Jong dier,Kei,Kleurenfoto,Nationaal Park,Niet gecultiveerd,Onderdeel van,Reisbestemmingen,Rots,Van de zijkant,Verenigde Staten,Waakzaamheid,Westelijke Verenigde Staten,Wilde bloem,Wilde dieren,Wyoming,Yellowstone National Park,Zonder mensen,ZoogdierPhotographer Collection: National Geographic Yellowstone National Park, Wyoming.