Coworkers in discussion at conference room table : Stockfoto
Businesswoman and businessman in discussion at office conference room table


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Coworkers in discussion at conference room table

Credits: 
Thomas Barwick
Bijschrift:
Businesswoman and businessman in discussion at office conference room table
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
160002679
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.220 x 3.915 px (44,20 x 33,15 cm) - 300 dpi - 7,92 MB
Coworkers In Discussion At Conference Room Table StockfotoDiscussie,Kantoor,Bedrijfsleven,Advies,Mensen,Deskundigheid,Jong volwassen,Geluk,Twee personen,Zakenvrouw,Zakenbijeenkomst,Teamwerk,Groot bedrijf,Glimlachen,Vertrouwen,Medewerker,Zakenman,Vrouwelijk,Eerlijkheid,Europese etniciteit,Vergaderruimte,Zelfvertrouwen,Ondersteuning,Zitten,Oplossing,Begeleiding,Planning,Samenwerking,Verbinding,Brainstormen,Jonge vrouw,Mannelijk,Strategie,Volwassen,Idee,Binnenopname,Kleine scherptediepte,Voorbereiding,Gelegenheid,Goed gekleed,Toewijding,Mid-volwassen,Plezier,30-34 jaar,Bedrijfsstrategie,Beslissingen,Dag,Fotografie,Seattle,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Bovenlichaam,Harmonie,Horizontaal,Kleurenfoto,Mid-volwassen mannen,Verenigde Staten,Washington staatPhotographer Collection: Stone Thomas M. Barwick INCBusinesswoman and businessman in discussion at office conference room table