Coworkers in discussion at conference room table : Stockfoto
Businesswoman and businessman in discussion at office conference room table


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Coworkers in discussion at conference room table

Credits: 
Thomas Barwick
Bijschrift:
Businesswoman and businessman in discussion at office conference room table
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
160002679
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.220 x 3.915 px (44,20 x 33,15 cm) - 300 dpi - 7,92 MB
Coworkers In Discussion At Conference Room Table Stockfoto 160002679Discussie,Kantoor,Bedrijfsleven,Advies,Mensen,Jong volwassen,Deskundigheid,Geluk,Zakenvrouw,Twee personen,Zakenbijeenkomst,Vertrouwen,Teamwerk,Groot bedrijf,Glimlachen,Vrouwelijk,Medewerker,Zakenman,Europese etniciteit,Eerlijkheid,Zitten,Brainstormen,Oplossing,Vergaderruimte,Zelfvertrouwen,Begeleiding,Mannelijk,Samenwerking,Ondersteuning,Verbinding,Jonge vrouw,Planning,Volwassen,Idee,Strategie,Binnenopname,Gelegenheid,Goed gekleed,Kleine scherptediepte,Toewijding,Voorbereiding,Mid-volwassen,Plezier,Bedrijfsstrategie,Dag,Seattle,25-29 jaar,30-34 jaar,Alleen volwassenen,Beslissingen,Bovenlichaam,Fotografie,Harmonie,Horizontaal,Kleurenfoto,Mid-volwassen mannen,Verenigde Staten,Washington staatPhotographer Collection: Stone Thomas M. Barwick INCBusinesswoman and businessman in discussion at office conference room table