Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Coworkers in discussion at conference room table : Stockfoto
Businesswoman and businessman in discussion at office conference room table

Coworkers in discussion at conference room table

Bijschrift:
Businesswoman and businessman in discussion at office conference room table
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
160002679
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Thomas Barwick
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.220 x 3.915 px (44,20 x 33,15 cm) - 300 dpi - 7,92 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Coworkers In Discussion At Conference Room Table Stockfoto 160002679Discussie,Kantoor,Advies,Bedrijfsleven,Mensen,Deskundigheid,Jong volwassen,Zakenvrouw,Geluk,Twee personen,Vertrouwen,Zakenbijeenkomst,Groot bedrijf,Glimlachen,Medewerker,Vrouwelijk,Zakenman,Begeleiding,Teamwerk,Zitten,Eerlijkheid,Europese etniciteit,Brainstormen,Oplossing,Volwassen,Planning,Binnenopname,Idee,Mannelijk,Ondersteuning,Samenwerking,Vergaderruimte,Zelfvertrouwen,Goed gekleed,Kleine scherptediepte,Mid-volwassen,Verbinding,Jonge vrouw,Seattle,Strategie,25-29 jaar,30-34 jaar,Alleen volwassenen,Bedrijfsstrategie,Beslissingen,Bovenlichaam,Dag,Fotografie,Gelegenheid,Harmonie,Horizontaal,Kleurenfoto,Mid-volwassen mannen,Plezier,Toewijding,Verenigde Staten,Voorbereiding,Washington staatPhotographer Collection: Stone Thomas M. Barwick INCBusinesswoman and businessman in discussion at office conference room table