Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Coworkers examining project on board in office : Stockfoto
Two businessmen discussing and examining project on board in office conference room

Coworkers examining project on board in office

Bijschrift:
Two businessmen discussing and examining project on board in office conference room
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
160002657
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Thomas Barwick
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.220 x 3.915 px (44,20 x 33,15 cm) - 300 dpi - 9,84 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Coworkers Examining Project On Board In Office Stockfoto 160002657Kantoor,Creativiteit,Klein bedrijf,Brainstormen,Bedrijfsleven,Vergaderruimte,Zakenbijeenkomst,Inspiratie,Discussie,Idee,Mensen,Teamwerk,Planning,Groot bedrijf,Schoolbord,Deskundigheid,Zakenman,Partnerschap,Bedrijfsstrategie,Jong volwassen,Samenwerking,Op de rug gezien,Verbeelding,Beslissingen,Twee personen,Wijzen,Strategie,Afro-Amerikaanse etniciteit,Alleen mannen,Mannelijk,Voorbereiding,Begeleiding,Binnenopname,Nauwkeurig toezicht,Gelegenheid,Hulp,Medewerker,Seattle,Staan,Ten voeten uit,Jonge mannen,Koreaanse etniciteit,Tijdslimiet,Verenigde Staten,25-29 jaar,35-39 jaar,Alleen volwassenen,Conferentietafel,Dag,Fotografie,Goed gekleed,Horizontaal,Kleurenfoto,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Multi etnische groep,Toewijding,Volwassen,Washington staatPhotographer Collection: Stone Thomas M. Barwick INCTwo businessmen discussing and examining project on board in office conference room