Coworkers examining documents on table in office : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Coworkers examining documents on table in office

Credits: 
Thomas Barwick
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
160291953
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.220 x 3.915 px (44,20 x 33,15 cm) - 300 dpi - 11,7 MB
Coworkers Examining Documents On Table In Office StockfotoKantoor,Kantoorgebouw,Medewerker,Bedrijfsleven,Ontwikkeling,Vrijetijdskleding,Kleurenfoto,Overeenkomst,Communicatie,Mensen,Bril,Dag,Document,Europese etniciteit,Nauwkeurig toezicht,Seattle,Tafel,Twee personen,Begeleiding,Binnenopname,Partnerschap,Strategie,Teamwerk,35-39 jaar,Alleen volwassenen,Amerikaans Indiaanse etniciteit,Architectonische zuil,Bedrijfsstrategie,Beslissingen,Brainstormen,Bureaustoel,Coördinatie,Deskundigheid,Dossier,Focus,Fotografie,Goed gekleed,Horizontaal,Idee,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Mid-volwassen vrouw,Multi etnische groep,Onderzoeken,Ontdekking,Pak,Planning,Saamhorigheid,Schoen,Staan,Stoel,Ten voeten uit,Verbinding,Verenigde Staten,Vertrouwen,Volwassen,Voorbereiding,Washington staat,Zakenman,ZakenvrouwPhotographer Collection: Iconica Thomas M. Barwick INC