Coworkers discussing project in conference room : Stockfoto
Coworkers discussing project in office conference room smiling


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Coworkers discussing project in conference room

Credits: 
Thomas Barwick
Bijschrift:
Coworkers discussing project in office conference room smiling
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
155301952
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.220 x 3.915 px (44,20 x 33,15 cm) - 300 dpi - 9,04 MB
Coworkers Discussing Project In Conference Room StockfotoKantoor,Bedrijfsleven,Discussie,Zakenman,Twee personen,Zakenbijeenkomst,Zakenpersoon,Mensen,Vergaderruimte,Alleen mannen,Groot bedrijf,Tablet-pc,Glimlachen,Aziatische en Indiase etniciteit,Vertrouwen,Samenwerking,Zitten,Geluk,Deskundigheid,Planning,Oudere volwassenen,Hulp,Muur,Schoen,Verbondenheid,Das,Stoel,Teamwerk,Eerlijkheid,Jong volwassen,Ten voeten uit,Ondersteuning,Raam,Medewerker,Oudere mannen,Saamhorigheid,Binnenopname,Jonge mannen,Vrolijk,Leiderschap,Strategie,Autoriteit,Horizontaal,Seattle,Goed gekleed,Grijs haar,Papierwerk,Voorbereiding,Bedrijfsstrategie,Fotografie,Houten vloer,Idee,25-29 jaar,40-44 jaar,Alleen volwassenen,Begeleiding,Beslissingen,Brainstormen,Bruin haar,Bureaustoel,Coördinatie,Dag,Filipijnse etniciteit,Gelegenheid,Jas,Kleurenfoto,Toewijding,Verenigde Staten,VolwassenPhotographer Collection: Iconica Thomas M. Barwick INCCoworkers discussing project in office conference room smiling