Coworkers discussing project in conference room : Stockfoto
Coworkers discussing project in office conference room smiling


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Coworkers discussing project in conference room

Credits: 
Thomas Barwick
Bijschrift:
Coworkers discussing project in office conference room smiling
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
155301952
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.220 x 3.915 px (44,20 x 33,15 cm) - 300 dpi - 9,04 MB
Coworkers Discussing Project In Conference Room Stockfoto 155301952Kantoor,Bedrijfsleven,Discussie,Twee personen,Zakenman,Zakenbijeenkomst,Zakenpersoon,Mensen,Vergaderruimte,Groot bedrijf,Alleen mannen,Tablet-pc,Vertrouwen,Aziatische en Indiase etniciteit,Glimlachen,Samenwerking,Geluk,Planning,Zitten,Deskundigheid,Oudere volwassenen,Muur,Hulp,Schoen,Das,Eerlijkheid,Jong volwassen,Teamwerk,Ten voeten uit,Verbondenheid,Stoel,Medewerker,Raam,Oudere mannen,Saamhorigheid,Binnenopname,Ondersteuning,Vrolijk,Jonge mannen,Horizontaal,Autoriteit,Grijs haar,Leiderschap,Papierwerk,Seattle,Strategie,Bedrijfsstrategie,Fotografie,Idee,Voorbereiding,25-29 jaar,40-44 jaar,Alleen volwassenen,Begeleiding,Beslissingen,Brainstormen,Bruin haar,Bureaustoel,Coördinatie,Dag,Filipijnse etniciteit,Gelegenheid,Goed gekleed,Houten vloer,Jas,Kleurenfoto,Toewijding,Verenigde Staten,VolwassenPhotographer Collection: Iconica Thomas M. Barwick INCCoworkers discussing project in office conference room smiling