Coworkers discussing project in conference room : Stockfoto
Coworkers discussing project in office conference room smiling

Coworkers discussing project in conference room

Credits: 
Thomas Barwick
Bijschrift:
Coworkers discussing project in office conference room smiling
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
155301952
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.220 x 3.915 px (44,20 x 33,15 cm) - 300 dpi - 9,04 MB
Coworkers Discussing Project In Conference Room Stockfoto 155301952Kantoor,Bedrijfsleven,Discussie,Twee personen,Zakenbijeenkomst,Zakenman,Zakenpersoon,Mensen,Vergaderruimte,Groot bedrijf,Alleen mannen,Tablet-pc,Vertrouwen,Aziatische en Indiase etniciteit,Samenwerking,Oudere volwassenen,Muur,Geluk,Deskundigheid,Zitten,Glimlachen,Hulp,Schoen,Das,Eerlijkheid,Jong volwassen,Planning,Verbondenheid,Oudere mannen,Teamwerk,Saamhorigheid,Stoel,Vrolijk,Binnenopname,Medewerker,Jonge mannen,Ondersteuning,Autoriteit,Grijs haar,Leiderschap,Raam,Strategie,Ten voeten uit,Bedrijfsstrategie,Horizontaal,Idee,Papierwerk,Seattle,25-29 jaar,40-44 jaar,Alleen volwassenen,Begeleiding,Beslissingen,Brainstormen,Bruin haar,Bureaustoel,Coördinatie,Dag,Filipijnse etniciteit,Fotografie,Gelegenheid,Goed gekleed,Houten vloer,Jas,Kleurenfoto,Toewijding,Verenigde Staten,Volwassen,VoorbereidingPhotographer Collection: Iconica Thomas M. Barwick INCCoworkers discussing project in office conference room smiling