Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Coworkers discussing project in conference room : Stockfoto
Coworkers discussing project in office conference room smiling

Coworkers discussing project in conference room

Bijschrift:
Coworkers discussing project in office conference room smiling
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
155301952
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Thomas Barwick
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.220 x 3.915 px (44,20 x 33,15 cm) - 300 dpi - 9,04 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Coworkers Discussing Project In Conference Room Stockfoto 155301952Kantoor,Bedrijfsleven,Discussie,Zakenbijeenkomst,Twee personen,Zakenman,Zakenpersoon,Mensen,Groot bedrijf,Vergaderruimte,Alleen mannen,Tablet-pc,Samenwerking,Aziatische en Indiase etniciteit,Muur,Vertrouwen,Geluk,Das,Schoen,Deskundigheid,Hulp,Oudere volwassenen,Zitten,Glimlachen,Jong volwassen,Oudere mannen,Binnenopname,Medewerker,Stoel,Verbondenheid,Ondersteuning,Saamhorigheid,Autoriteit,Eerlijkheid,Grijs haar,Jonge mannen,Leiderschap,Strategie,Teamwerk,Ten voeten uit,Vrolijk,Bedrijfsstrategie,Horizontaal,Idee,Planning,Seattle,25-29 jaar,40-44 jaar,Alleen volwassenen,Begeleiding,Beslissingen,Brainstormen,Bruin haar,Bureaustoel,Coördinatie,Dag,Filipijnse etniciteit,Fotografie,Gelegenheid,Goed gekleed,Houten vloer,Jas,Kleurenfoto,Papierwerk,Raam,Toewijding,Verenigde Staten,Volwassen,VoorbereidingPhotographer Collection: Iconica Thomas M. Barwick INCCoworkers discussing project in office conference room smiling