Cowboy on horseback herding cattle through gate : Stockfoto

Cowboy on horseback herding cattle through gate

Credits: 
Noah Clayton
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
83168591
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
3.328 x 4.992 px (28,18 x 42,27 cm) - 300 dpi - 4,72 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Cowboy On Horseback Herding Cattle Through Gate Stockfoto55-59 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Buitenopname,Cowboy,Cowboyhoed,Dag,Dierenthema's,Driekwartlengte,Eén persoon,Fotografie,Gedomesticeerde dieren,Hek,Hoeden,Koud,Levensstijl,Mensen,Montana,Oudere volwassenen,Paard,Paardrijden,Poort,Ranch,Runderen,Sneeuw,Sneeuwen,Sneeuwstorm,Ten voeten uit,Twee dieren,Van de zijkant,Vee drijven,Verticaal,Vrije tijd,Warme kleding,Weer,Werken,Winter,ZittenPhotographer Collection: Taxi Noah Clayton