Couple's feet dangle from end of lake wharf : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Couple's feet dangle from end of lake wharf

Credits: 
Philip and Karen Smith
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
106392349
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.500 x 4.125 px (46,57 x 34,93 cm) - 300 dpi - 8,1 MB
Couples Feet Dangle From End Of Lake Wharf Stockfoto 106392349Ontspanning,Meer,Pier,Close-up,Ouder volwassenen koppel,Steiger,Zitten,Natuur,Kalmte,Mensen,Sober leven,Zonlicht,Hangen,Saamhorigheid,Weerkaatsing,Oudere volwassenen,Twee personen,Fotografie,Italië,Kleurenfoto,Oudere mannen,Oudere vrouwen,Buitenopname,Horizontaal,45-49 jaar,Alleen volwassenen,Berg,Dag,Escapisme,Heteroseksueel koppel,Ledematen,Menselijk been,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke ledematen,Onderdeel van,Piemonte,Romantiek,Schoonheid in de natuur,Volwassen,Zij aan zijPhotographer Collection: Stone PKS Media Inc.