Couple working in allotment : Stockfoto
Cheerful couple working in allotment with trowel and watering can.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Couple working in allotment

Credits: 
Mike Harrington
Bijschrift:
Cheerful couple working in allotment with trowel and watering can.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
152395150
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.197 x 3.458 px (44,00 x 29,28 cm) - 300 dpi - 11,3 MB
Couple Working In Allotment StockfotoTuinieren,Gezamenlijke tuin,Gemeenschap,Twee personen,40-44 jaar,Gezonde levensstijl,Oudere volwassenen,Europese etniciteit,Water geven,Buitenopname,Groot-Brittannië,Jong volwassen,Rubberlaars,Saamhorigheid,Spijkerbroek,Ten voeten uit,Vrolijk,Gieter,Jonge vrouw,Mensen,Trots,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Boom,Dag,Fotografie,Groene vingers,Grond,Horizontaal,Idyllisch,Kleurenfoto,Norwich,Opgerolde mouwen,Oudere mannen,Ruitjesbloes,Sober leven,Spontaan,Teamwerk,Troffel,Tuinhandschoen,Uit eigen tuin,Volwassen,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Taxi Mike HarringtonCheerful couple working in allotment with trowel and watering can.