Couple with long blond hair sitting with two Afgan Hounds in studio, portrait : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Couple with long blond hair sitting with two Afgan Hounds in studio, portrait

Credits: 
Rainer Elstermann
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
sb10069853o-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.505 x 4.736 px (29,68 x 40,10 cm) - 300 dpi - 7,36 MB
Couple With Long Blond Hair Sitting With Two Afgan Hounds In Studio Portrait StockfotoHond,Huisdiereigenaar,Humor,Kitsch,Dierenhaar,Imitatie,Conformiteit,Afghaanse windhond,Portret,Mensen,In de camera kijken,Mode,Twee dieren,Twee personen,Bontmantel,Zitten,Blond haar,Lang haar,Genetisch onderzoek,Glamour,Heteroseksueel koppel,Huisdier,Menselijk haar,Studiofoto,Volwassen,Wollig,20-24 jaar,30-34 jaar,Alleen volwassenen,Bruin,Europese etniciteit,Fotografie,Gekleurde achtergrond,Identiteit,Jong volwassen,Jonge mannen,Kleurenfoto,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Rashond,Saamhorigheid,Steil haar,Verticaal,Verwend huisdier,Warme kledingPhotographer Collection: Stone