Couple taking photo of themselves on mobile phone. : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Couple taking photo of themselves on mobile phone.

Credits: 
Betsie Van der Meer
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
142929008
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.120 x 3.542 px (43,35 x 29,99 cm) - 300 dpi - 7,16 MB
Couple Taking Photo Of Themselves On Mobile Phone StockfotoSelfie,Mobiele telefoon,Binnenopname,Tegenlicht,Mensen,Omhelzen,Oranje,Geluk,Gestreept,Levensstijl,Woonkamer,25-29 jaar,30-34 jaar,Alleen volwassenen,Bloemenmotief,Bovenlichaam,Communicatie,Dag,Draadloze technologie,Europese etniciteit,Fotoberichten,Fotografie,Fotografische Thema's,Frontaal,Groot-Brittannië,Herinneringen,Heteroseksueel koppel,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Korte mouwen,Londen - Engeland,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Raam,Saamhorigheid,Stralende lach,T-Shirt,Twee personen,Verbinding,Verbondenheid,Volwassen,Vrijetijdskleding,Wit,Zelfportret,Zij aan zij,newtechnologyPhotographer Collection: Iconica Betsie van der Meer