Couple standing in allotment : Stockfoto
Embracing couple standing in allotment looking to camera with homegrown organic vegetables in basket and fork.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Couple standing in allotment

Credits: 
Mike Harrington
Bijschrift:
Embracing couple standing in allotment looking to camera with homegrown organic vegetables in basket and fork.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
152395154
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
4.311 x 4.176 px (36,50 x 35,36 cm) - 300 dpi - 11,7 MB
Couple Standing In Allotment StockfotoTuinieren,Groente,Gezamenlijke tuin,Groene vingers,Buitenopname,Grond,Ten voeten uit,Trots,25-29 jaar,40-44 jaar,Alleen volwassenen,Biologisch,Boom,Dag,Echte mensen,Europese etniciteit,Fotografie,Gemeenschap,Gezonde levensstijl,Groot-Brittannië,Heteroseksueel koppel,Horizontaal,In de camera kijken,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Mand,Mensen,Norwich,Omarmd,Opgerolde mouwen,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Portret,Rotan,Rubberlaars,Ruitjesbloes,Saamhorigheid,Spijkerbroek,Staan,Teamwerk,Tuinhandschoen,Twee personen,Uit eigen tuin,Verbondenheid,Volwassen,Vrijetijdskleding,ZonlichtPhotographer Collection: Taxi Mike HarringtonEmbracing couple standing in allotment looking to camera with homegrown organic vegetables in basket and fork.