Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Couple sitting in new car, talking to salesman : Stockfoto

Couple sitting in new car, talking to salesman

Credits: 
Christopher Bissell
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
304337-021
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.094 x 3.350 px (43,13 x 28,36 cm) - 300 dpi - 4,36 MB
Release-informatie:
Model release
Couple Sitting In New Car Talking To Salesman Stockfoto25-29 jaar,30-34 jaar,Alleen volwassenen,Auto-interieur,Autodealer,Autoverkoper,Bedrijfsleven,Binnenin,Bovenlichaam,Dag,Detailhandel,Drie personen,Een groep mensen,Fotografie,Goed gekleed,Heteroseksueel koppel,Horizontaal,Hurken,Jonge mannen,Jonge vrouw,Kijken,Klant,Kleurenfoto,Levensstijl,Luisteren,Mannen,Mensen,Mid volwassen koppel,Nieuw,Noord-Europese etniciteit,Onderdeel van,Passagiersstoel,Personenauto,Portretfoto,Praten,Proefrit,Serieus,Uitleggen,Verkoper,Vervoer,Voertuiginterieur,Volwassen vrouwen,Vriendin,Vriendje,Wijzen,Winkel,Zitten,Zuid-Europese etniciteitPhotographer Collection: The Image Bank