Couple leaning on balustrade at edge of plaza, sunset : Stockfoto
Bassano del Grappa, Veneto, Italy


Getty Images Prestige


Exclusivity options available

Couple leaning on balustrade at edge of plaza, sunset

Credits: 
Philip and Karen Smith
Bijschrift:
Bassano del Grappa, Veneto, Italy
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200461005-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
280 x 280 px (9,88 x 9,88 cm) - 72 dpi - 15,6 kB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Couple Leaning On Balustrade At Edge Of Plaza Sunset Stockfoto 200461005-001Alleen volwassenen,Ballustrade,Bassano del Grappa,Boom,Buitenopname,Dag,Escapisme,Fotografie,Heldere lucht,Heteroseksueel koppel,Italië,Kijken,Kleurenfoto,Leunen,Mannen,Onherkenbaar persoon,Reizen,Saamhorigheid,Staan,Ten voeten uit,Twee personen,Vakantie,Veneto,Vierkant,Volwassen vrouwen,Vrijetijdskleding,ZonnigPhotographer Collection: Stone Bassano del Grappa, Veneto, Italy