Couple holding hands in front of house. (Photo by H. Armstrong Roberts/Retrofile/Getty Images) : Stockfoto
UNITED STATES - CIRCA 1960s: Couple holding hands in front of house.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Couple holding hands in front of house. (Photo by H. Armstrong Roberts/Retrofile/Getty Images)

Credits: 
H. Armstrong Roberts
Bijschrift:
UNITED STATES - CIRCA 1960s: Couple holding hands in front of house.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
81774135
Collectie:
Retrofile
Max. bestandsgrootte:
4.920 x 3.829 px (41,66 x 32,42 cm) - 300 dpi - 6,06 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Couple Holding Hands In Front Of House StockfotoKoppel,Retrostijl,Handen vasthouden,1960-1969,1960,Aantal mensen,Alleen volwassenen,Buitenopname,Close-up,Consumentisme,Eigenaar,Europese etniciteit,Fotografie,Heteroseksueel koppel,Horizontaal,Kleurenfoto,Mannen,Menselijk geslacht,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Mensen,Onderdeel van,Twee personen,Verenigde Staten,Volwassen,Volwassen vrouwen,VoorPhotographer Collection: Retrofile UNITED STATES - CIRCA 1960s: Couple holding hands in front of house.