Couple holding each other in rainstorm : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Couple holding each other in rainstorm

Credits: 
Buena Vista Images
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
102101752
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.217 x 3.478 px (44,17 x 29,45 cm) - 300 dpi - 11,3 MB
Couple Holding Each Other In Rainstorm Stockfoto 102101752Daten,Liefhebben,Jong koppel,Nat,Vriendje,Jurk,Omhelzen,Verliefd worden,Romantiek,Buitenopname,Elegantie,Gezicht aan gezicht,Passie,Stad New York,Laag camerastandpunt,Glimlachen,Horizontaal,Mensen,Omarmd,Aanhankelijk,Liefde,18-19 jaar,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Bewolkt,Dag,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Fotografie,Heteroseksueel koppel,Jong volwassen,Jonge mannen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Leer,Leren jasje,Nat haar,Opwinding,Staan,Stormwolk,Tekstveld,Twee personen,Van de zijkant,Verenigde Staten,Volwassen,VriendinPhotographer Collection: Stone Buena Vista Images