Couple having picnic surrounded by bubbles. : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Couple having picnic surrounded by bubbles.

Credits: 
Betsie Van der Meer
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
146672181
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.200 x 3.467 px (44,03 x 29,35 cm) - 300 dpi - 11,3 MB
Couple Having Picnic Surrounded By Bubbles Stockfoto 146672181Picknick,Bel - Vloeistof,Gezonde levensstijl,Gezonde voeding,Bescherming,Tiener,Veiligheidsmaatregelen,newtechnology,Idyllisch,Park,Mensen,Natuur,Gras,Liggen,Fantasie,Dromen,Romantiek,Surrealistisch,Tienermeisjes,Twee personen,Buitenopname,Deken,Picknickkleed,Zorgeloos,Europese etniciteit,Gazon,Harmonie,Heteroseksueel koppel,Jonge mannen,14-15 jaar,20-24 jaar,Dag,Digitaal samengesteld beeld,Escapisme,Fotografie,Groot-Brittannië,Horizontaal,Jong volwassen,Kleurenfoto,Londen - Engeland,Ontspanning,Sober leven,Ten voeten uit,Volwassen,Vrijetijdskleding,Weekend activiteitenPhotographer Collection: Stone Betsie van der Meer