Couple feeding ducks and geese in park. : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Couple feeding ducks and geese in park.

Credits: 
Betsie Van Der Meer
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
107231114
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.000 x 3.541 px (42,33 x 29,98 cm) - 300 dpi - 10,1 MB
Couple Feeding Ducks And Geese In Park StockfotoVoeren,Eend,Gans,Buitenopname,Groot-Brittannië,Herfst,Jak,Jong koppel,Londen - Engeland,Mensen,Sjaal,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Buigen,Dag,Dierenthema's,Europese etniciteit,Fotografie,Gemengde afkomst,Grote groep dieren,Heteroseksueel koppel,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge mannen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Natuur,Onderdeel van een serie,Park,Saamhorigheid,Schoudertas,Staan,Stilstaand water,Ten voeten uit,Twee personen,Vasthouden,Volwassen,Vrije tijd,Vrijetijdskleding,Weerkaatsing,Wilde dieren,newpremiumukPhotographer Collection: Taxi Betsie van der Meer