Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Couple discussing work at desk : Stockfoto

Couple discussing work at desk

Credits: 
Photodisc
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
dv380005
Collectie:
Photodisc
Couple Discussing Work At Desk StockfotoNacht,Werken,Desktop-pc,Kantoorkamer,Koffie - Drank,Computermonitor,Kantoor,Raam,Twee personen,Zakenman,30-39 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Bedrijfsleven,Binnenopname,Blauw,Bovenlichaam,Concentratie,Discussie,Europese etniciteit,Flatscreen,Fotografie,Heteroseksueel koppel,Huiselijk leven,Kleurenfoto,Lezen,Luisteren,Mid volwassen koppel,Mid-volwassen mannen,Mid-volwassen vrouw,Onderdeel van een serie,Praten,Raamkozijn,Teamwerk,Thuis werken,Verticaal,Vriendin,Vriendje,Vrijetijdskleding,Zakenvrouw,ZittenPhotographer Collection: Photodisc