Couple choosing plants in garden centre.. : Stockfoto

Couple choosing plants in garden centre..

Credits: 
Betsie Van Der Meer
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
160438137
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.760 x 3.840 px (48,77 x 32,51 cm) - 300 dpi - 14,7 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Couple Choosing Plants In Garden Centre Stockfoto 160438137Kerstmis,Detailhandel,Winkelen,Europese etniciteit,Alleen Japans,Londen - Engeland,Japanse etniciteit,Buitenopname,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Boom,Consumentisme,Dag,Driekwartlengte,Echte mensen,Fotografie,Geluk,Glimlachen,Groot-Brittannië,Horizontaal,Jong koppel,Jong volwassen,Jonge mannen,Jonge vrouw,Keus,Kleurenfoto,Mensen,Multi etnische groep,Potplant,Seizoen,Spontaan,Tuincentrum,Tuinieren,Twee personen,Volwassen,Warme kledingPhotographer Collection: Taxi Betsie van der Meer