Couple choosing plants in garden centre.. : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Couple choosing plants in garden centre..

Credits: 
Betsie Van Der Meer
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
160438137
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.760 x 3.840 px (48,77 x 32,51 cm) - 300 dpi - 14,7 MB
Couple Choosing Plants In Garden Centre StockfotoKerstmis,Detailhandel,Winkelen,Alleen Japans,Japanse etniciteit,Europese etniciteit,Londen - Engeland,Boom,Buitenopname,Groot-Brittannië,Mensen,Tuincentrum,Keus,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Consumentisme,Dag,Driekwartlengte,Echte mensen,Fotografie,Geluk,Glimlachen,Heteroseksueel koppel,Horizontaal,Jong koppel,Jong volwassen,Jonge mannen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Multi etnische groep,Potplant,Seizoen,Spontaan,Tuinieren,Twee personen,Volwassen,Warme kledingPhotographer Collection: Taxi Betsie van der Meer