Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Corselet : Stockfoto
A strapless basque with suspenders and muslin underskirt attatched.
Bijschrift:
A strapless basque with suspenders and muslin underskirt attatched.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
JF7025-001
Collectie:
Hulton Archive
Max. bestandsgrootte:
2.604 x 3.674 px (22,05 x 31,11 cm) - 300 dpi - 3,68 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Corselet Stockfoto1952,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Beha,Driekwartlengte,Eén persoon,Fotografie,Halfgekleed,Het menselijke lichaam,Het verleden,Jarretelgordel,Jong volwassen,Kleding,Korset,Kousen,Mode,Model,Ondergoed,Onderrok,Sensualiteit,Slank,Studiofoto,Taille,Transparant,Verlangen,Verleidelijke vrouw,Verticaal,Zwart-witPhotographer Collection: Hulton Archive A strapless basque with suspenders and muslin underskirt attatched.