Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Coroner in hospital autopsy room with foam cadaver (distressed) : Stockfoto
Hospital Autopsy Room (Morgue) in Los Angeles, California, USA.

Coroner in hospital autopsy room with foam cadaver (distressed)

Credits: 
Shuji Kobayashi
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Hospital Autopsy Room (Morgue) in Los Angeles, California, USA.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
890108-003
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.681 x 4.732 px (31,17 x 40,06 cm) - 300 dpi - 5,11 MB
Release-informatie:
Model release
Coroner In Hospital Autopsy Room With Foam Cadaver StockfotoAlleen volwassenen,Alleen één man,Autopsie,Binnenopname,Bovenlichaam,Dag,Deskundigheid,Dokter,Dood,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Gezonde levensstijl,Gezondheidszorg en medicijnen,Helemaal kaal,Het einde,Het menselijke lichaam,Kleurenfoto,Liggen,Lijkenhuis,Lijkschouwer,Mannen,Menselijk lichaamsdeel,Met de ogen dicht,Naakt,Operatiegewaad,Operatiekapje,Operatiemasker,Raadsel,Staan,Ten voeten uit,Verticaal,Verweerd,Volwassen,Voorbereiding,ZiekenhuisPhotographer Collection: The Image Bank Hospital Autopsy Room (Morgue) in Los Angeles, California, USA.