Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Corner of room, outlet cover and screwdriver on floor : Stockfoto
interior of house, Seattle, Washington, USA

Corner of room, outlet cover and screwdriver on floor

Credits: 
Phil Banko
Bijschrift:
interior of house, Seattle, Washington, USA
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200011511-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.072 x 4.072 px (34,48 x 34,48 cm) - 300 dpi - 2,08 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Corner Of Room Outlet Cover And Screwdriver On Floor StockfotoWoonruimte,Wit,Leeg,Muur,Zonder mensen,Hoek,Binnenopname,Absentie,Hoek,Huis interieur,Houten vloer,Doe-het-zelven,Kleurenfoto,Gips,Stopcontact,Rechte hoek,Begin,Decor,Fotografie,Idee,Laminaat,Schroevendraaier,VierkantPhotographer Collection: Stone interior of house, Seattle, Washington, USA