Cool boy standing on skateboard : Stockfoto
Cool boy standing on skateboard.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Cool boy standing on skateboard

Credits: 
Lee Ergulec
Bijschrift:
Cool boy standing on skateboard.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
121601632
Collectie:
Fototrove
Max. bestandsgrootte:
2.134 x 3.852 px (18,07 x 32,61 cm) - 300 dpi - 1,96 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Cool Boy Standing On Skateboard Stockfoto1980-1989,Kind,Kindertijd,Skateboard,Verenigde Staten,8-9 jaar,Alleen kinderen,Alleen één jongen,Archiefbeelden,Balans,Buitenopname,Cool,Dag,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Jak,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Mannelijk,Mensen,Ouderwets,Retrostijl,Spelen,Staan,Ten voeten uit,Verticaal,Vrijetijdskleding,Wegkijken,ZonnebrilPhotographer Collection: Fototrove © Lee ErgulecCool boy standing on skateboard.