Cool boy standing on skateboard : Stockfoto
Cool boy standing on skateboard.

Cool boy standing on skateboard

Credits: 
Lee Ergulec
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Cool boy standing on skateboard.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
121601632
Collectie:
Fototrove
Max. bestandsgrootte:
2.134 x 3.852 px (18,07 x 32,61 cm) - 300 dpi - 1,96 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Cool Boy Standing On Skateboard Stockfoto1980-1989,8-9 jaar,Alleen kinderen,Alleen één jongen,Archiefbeelden,Balans,Buitenopname,Cool,Dag,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Jak,Kind,Kindertijd,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Mannelijk,Mensen,Ouderwets,Retrostijl,Skateboard,Spelen,Staan,Ten voeten uit,Verenigde Staten,Verticaal,Vrijetijdskleding,Wegkijken,ZonnebrilPhotographer Collection: Fototrove © Lee ErgulecCool boy standing on skateboard.