Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Cook Islander with Tattoos : Stockfoto
Peroni Apera, Cook Islander and crew member of the traditional Vaka (boat).

Cook Islander with Tattoos

Credits: 
Kirklandphotos
Bijschrift:
Peroni Apera, Cook Islander and crew member of the traditional Vaka (boat).
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
154099156
Collectie:
Photolibrary
Max. bestandsgrootte:
4.724 x 3.528 px (40,00 x 29,87 cm) - 300 dpi - 6,91 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Cook Islander With Tattoos StockfotoTatoeage,Polinesische cultuur,Staan,Cookeilanden,Armen over elkaar,Inheemse cultuur,Ontbloot bovenlichaam,40-44 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Bovenlichaam,Buitenopname,Crew,Echte mensen,Eén persoon,Fotografie,Horizontaal,Hout,Kleurenfoto,Mensen,Oceanische etniciteit,Oudere volwassenen,Rarotonga,Traditie,Volwassen,Watervaartuig,Wegkijken,Zonlicht,ZonsondergangPhotographer Collection: Photolibrary KIRKLANDPHOTOSPeroni Apera, Cook Islander and crew member of the traditional Vaka (boat).