Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Contour Style- Karina G, 192 Magazine, November 1, 2010 : Stockfoto
Model poses at a fashion shoot for 192 Magazine on July 20, 2010 in New York City. *** Local Caption ***

Contour Style- Karina G, 192 Magazine, November 1, 2010

Credits: 
Santiago & Mauricio
Bijschrift:
Model poses at a fashion shoot for 192 Magazine on July 20, 2010 in New York City. *** Local Caption ***
Wagentje bekijken
Dit beeld kunt u niet online licentiëren. Neem contact met ons op als u dit beeld wilt licentiëren.
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Beperkingen:
Higher rates apply for use of this image. Tabloid use prohibited. Approval required for Cover uses.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
132296234
Collectie:
Contour Style
Max. bestandsgrootte:
5.076 x 3.441 px (42,98 x 29,13 cm) - 300 dpi - 3,79 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Contour Style Karina G 192 Magazine November 1 2010 StockfotoFuturistisch,Mode,Model,Magazine,Portret,Vlak erboven,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Armen in de zij,Eén persoon,Fotografie,Horizontaal,Jong volwassen,Kleurenfoto,Kunst Cultuur en Vermaak,Mensen,Mooie mensen,Op de rug liggen,Roze,Stad New York,Studiofoto,Ten voeten uit,Verenigde Staten,VolwassenPhotographer Collection: Contour Style Model poses at a fashion shoot for 192 Magazine on July 20, 2010 in New York City. *** Local Caption ***