Contour Style- Babies & jewellery shoot : Stockfoto
A baby poses with jewellery for shoot in London on January 30, 2009. *** Local Caption ***

Contour Style- Babies & jewellery shoot

Credits: Elisabeth Hoff
Bijschrift:
A baby poses with jewellery for shoot in London on January 30, 2009. *** Local Caption ***
Wagentje bekijken
Dit beeld kunt u niet online licentiëren. Neem contact met ons op als u dit beeld wilt licentiëren.
Creatief nr.:
132290427
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Beperkingen:
Higher rates apply for use of this image. Photographer approval required for all uses. Editorial use only.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Contour Style
Max. bestandsgrootte:
4.505 x 6.000 px (38,14 x 50,80 cm) - 300 dpi - 6,65 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Contour Style Babies Jewellery Shoot Stockfoto 132290427Tweeling,Baby,Alleen baby's,Juwelen,Luier,Peuter,Creativiteit,Twee personen,Alleen babymeisjes,Bank,Contrasten,Fotografie,Frontaal,Gebaren,Grijze achtergrond,Grimassen,Halfgekleed,Idee,Inspiratie,Kindertijd,Kleurenfoto,Kleurtoon,Kunst Cultuur en Vermaak,Mensen,Mode,Onschuld,Ontwerp,Portret,Schattig,Studiofoto,Ten voeten uit,Verticaal,Vignettering,Vrouwelijk,Zij aan zij,Zitten,ZusPhotographer Collection: Contour Style A baby poses with jewellery for shoot in London on January 30, 2009. *** Local Caption ***