Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Contour Style- Babies & jewellery shoot : Stockfoto
A baby poses with jewellery for shoot in London on January 30, 2009. *** Local Caption ***

Contour Style- Babies & jewellery shoot

Bijschrift:
A baby poses with jewellery for shoot in London on January 30, 2009. *** Local Caption ***
Wagentje bekijken
Dit beeld kunt u niet online licentiëren. Neem contact met ons op als u dit beeld wilt licentiëren.
Creatief nr.:
132290427
Beperkingen:
Higher rates apply for use of this image. Photographer approval required for all uses. Editorial use only.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Elisabeth Hoff
Collectie:
Contour Style
Max. bestandsgrootte:
4.505 x 6.000 px (38,14 x 50,80 cm) - 300 dpi - 6,65 MB
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Contour Style Babies Jewellery Shoot Stockfoto 132290427Baby,Tweeling,Juwelen,Alleen baby's,Creativiteit,Luier,Peuter,Alleen babymeisjes,Bank,Contrasten,Fotografie,Frontaal,Gebaren,Grijze achtergrond,Grimassen,Halfgekleed,Idee,Inspiratie,Kindertijd,Kleurenfoto,Kleurtoon,Kunst Cultuur en Vermaak,Mensen,Mode,Onschuld,Ontwerp,Portret,Schattig,Studiofoto,Ten voeten uit,Twee personen,Verticaal,Vignettering,Vrouwelijk,Zij aan zij,Zitten,ZusPhotographer Collection: Contour Style A baby poses with jewellery for shoot in London on January 30, 2009. *** Local Caption ***