Container ship : Stockfoto
Container ship arriving in Havre port, aerial view


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Container ship

Credits: 
Thierry Dosogne
Bijschrift:
Container ship arriving in Havre port, aerial view
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
138144585
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.100 x 3.313 px (43,18 x 28,05 cm) - 300 dpi - 9,05 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Container Ship StockfotoSchip,Zeilschip,Industrie,Vrachtvervoer,Containerschip,Le Havre,Scheepvaart,Container,Zee,Vrachtcontainer,Bedrijfsleven,Buitenopname,Dag,Fotografie,Frankrijk,Horizontaal,Kleurenfoto,Lucht,Onderweg,Reisbestemmingen,Reizen,Stapel,Vervoer,Vervoermiddel,Watervaartuig,Wolk,Zonder mensenPhotographer Collection: Iconica © Thierry DosogneContainer ship arriving in Havre port, aerial view