container currency dollar on rainy cargo ship deck : Stockfoto

Container currency dollar on rainy cargo ship deck

Credits: 
Miguel Navarro
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Beperkingen:
Mag niet worden gebruikt door klanten in de volgende sectoren in de aangegeven territoria: Display - Fotobehang, Product - Kalender voor verkoop in de detailhandel, Wereld, einddatum van beperking Perpetual.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
109368777
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.286 x 4.668 px (36,29 x 39,52 cm) - 300 dpi - 13,5 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Container Currency Dollar On Rainy Cargo Ship Deck StockfotoBalans,Buitenopname,Container,Dag,Digitaal beeld,Distributie magazijn,Dollarteken,Dramatische lucht,Economie,Fotografie,Groot bedrijf,Groot-Brittannië,Handelen,Internationaal bedrijf,Kleurenfoto,Regen,Scheepvaart,Stapel,Verticaal,Vrachtcontainer,Vrachtvervoer,Westers schrift,Zonder mensenPhotographer Collection: Stone Miguel Navarro