Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Confident female doctor using computer : Stockfoto

Confident female doctor using computer

Credits: 
Jamie Grill
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
129232160
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.708 x 3.713 px (39,86 x 31,44 cm) - 300 dpi - 7,69 MB
Release-informatie:
Model release
Confident Female Doctor Using Computer StockfotoActieve ouderen,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één seniore vrouw,Alleen één vrouw,Bejaard,Binnenopname,Computer,Computeren,Concentratie,Dag,Desktop-pc,Deskundigheid,Dokter,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Gezondheidszorg en medicijnen,Horizontaal,Jersey City,Kijken,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Laboratoriumjas,Medisch dossier,Mensen,Middellang haar,New Jersey,Onder de arm,Portretfoto,Stethoscoop,Techniek,Vaardigheid,Verenigde Staten,Volwassen,Vrouwelijke dokter,Wit haar,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: Iconica Jamie Grill Photography