Confetti girl. : Stockfoto
Girl smoking cigarette running into cascades of confetti.
Bijschrift:
Girl smoking cigarette running into cascades of confetti.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
133967630
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
3.360 x 2.240 px (28,45 x 18,97 cm) - 300 dpi - 5,27 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Confetti Girl Stockfoto20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Blond haar,Confetti,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Handen in de zakken,Horizontaal,Jong volwassen,Kleurenfoto,Mensen,Omhoog kijken,Ongezond leven,Plezier,Polen,Pret,Roken,Rookkwestie,Sigaret,Slechte gewoonte,Staan,Studiofoto,Ten voeten uit,Vasthouden,Verslaving,Volwassen,Vrijetijdskleding,Zwarte achtergrondPhotographer Collection: Moment Select Lukasz WierzbowskiGirl smoking cigarette running into cascades of confetti.