Confetti falling over crowd, woman on man's shoulders, cheering : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Confetti falling over crowd, woman on man's shoulders, cheering

Credits: 
John Rowley
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
200244756-002
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Stone
Confetti Falling Over Crowd Woman On Mans Shoulders Cheering Stockfoto 200244756-002Voetbal,Toeschouwer,Fan,Menigte,Viering,Juichen,Stadion,Confetti,Mensen,Succes,Een groep mensen,Mannen,Ondersteuning,Aanmoediging,Jong volwassen,Tribune,Armen omhoog,Dag,Laag camerastandpunt,Vreugde,Op schouders dragen,Extatisch,Jonge vrouw,Volwassen,Kijken naar,Grote groep mensen,Kleurenfoto,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Buitenopname,Europese etniciteit,Fotografie,Glimlachen,Horizontaal,Jonge mannen,Ledematen,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Onderdeel van een serie,Portretfoto,Vrijetijdskleding,VrolijkPhotographer Collection: Stone