Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Conference room : Stockfoto

Conference room

Credits: 
Gregory Kramer
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
142090295
Collectie:
Digital Vision
Conference Room StockfotoVergadering,Kantoor,Teamwerk,Bedrijfsleven,Marketing,Zakenbijeenkomst,Brainstormen,Gegevens,Jong volwassen,Mensen,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Zakenman,Document,Groot bedrijf,Techniek,Lezen,Stad New York,Europese etniciteit,Jonge mannen,Vergaderruimte,Volwassen,Tabel,Zakenvrouw,Laptop,Multi etnische groep,30-34 jaar,Binnenopname,Dag,Laptop,Verenigde Staten,Fotografie,25-29 jaar,35-39 jaar,Alleen volwassenen,Bovenlichaam,Collega,Draadloze technologie,Horizontaal,Kleurenfoto,Medewerker,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Mid-volwassen vrouw,Vier personenPhotographer Collection: Digital Vision GREGORY KRAMER