Conductor leading orchestra : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Conductor leading orchestra

Credits: 
Michael Blann
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200488242-001
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.729 x 3.550 px (40,04 x 30,06 cm) - 300 dpi - 7,34 MB
Conductor Leading Orchestra StockfotoOrkest,Dirigent,Klassieke muziek,Bladmuziek,Muziek,Repetitie,Een groep mensen,Violist,Binnenopname,Cellist,Jong volwassen,Multi etnische groep,Spelen,Uitvoering,Dirigeerstok,Onscherpe achtergrond,Viool,20-24 jaar,25-29 jaar,30-34 jaar,Alleen volwassenen,Bouwwerk,Cello,Dag,Europese etniciteit,Formele kleding,Fotografie,Grote groep mensen,Horizontaal,Houten vloer,Kleurenfoto,Kunst Cultuur en Vermaak,Mannen,Mensen,Muziekstandaard,Staan,Volwassen,Volwassen vrouwen,ZittenPhotographer Collection: Iconica