Conceptual Books : Stockfoto
teenage girl sat on ladder reading book and surrounded by books


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Conceptual Books

Credits: 
Phil Ashley
Bijschrift:
teenage girl sat on ladder reading book and surrounded by books
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
98603465
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.675 x 4.900 px (31,12 x 41,49 cm) - 300 dpi - 6,06 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Conceptual Books StockfotoLezen,Boek,Zitten,Studiofoto,Keukentrap,Kind,Mensen,Eén persoon,Helemaal losgeknoopt,Spijkerbroek,Vasthouden,12-13 jaar,Alleen kinderen,Alleen één meisje,Blond haar,Europese etniciteit,Fotografie,Gelegenheid,Gezicht naar beneden,Groei,Groot-Brittannië,Grote groep dingen,Haar naar achteren,Kleurenfoto,Londen - Engeland,Prestatie,Sportschoen,Spotlicht,Succes,Ten voeten uit,Van de zijkant,Verticaal,Vrijetijdskleding,newpremiumukPhotographer Collection: Stone Phil Ashley/Michael Blannteenage girl sat on ladder reading book and surrounded by books