Conceptual Books : Stockfoto
teenage girl sat on ladder reading book and surrounded by books

Conceptual Books

Credits: 
Phil Ashley
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
teenage girl sat on ladder reading book and surrounded by books
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
98603465
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.675 x 4.900 px (31,12 x 41,49 cm) - 300 dpi - 6,06 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Conceptual Books Stockfoto12-13 jaar,Alleen kinderen,Alleen één meisje,Blond haar,Boek,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Gelegenheid,Gezicht naar beneden,Groei,Groot-Brittannië,Grote groep dingen,Haar naar achteren,Helemaal losgeknoopt,Keukentrap,Kind,Kleurenfoto,Lezen,Londen - Engeland,Mensen,Prestatie,Spijkerbroek,Sportschoen,Spotlicht,Studiofoto,Succes,Ten voeten uit,Van de zijkant,Vasthouden,Verticaal,Vrijetijdskleding,Zitten,newpremiumukPhotographer Collection: Stone Phil Ashley/Michael Blannteenage girl sat on ladder reading book and surrounded by books